top of page

Xenia e-Motion SHR


SHR teknologien er den nyeste og mest innovative inden for permanent hårfjerning. SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte. Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men SHR er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader. SHR hos os indledes med en gratis konsultation om ønsker til forløb, kyndig vejledning og grundig information om behandlingen for at skabe størst tryghed. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.

Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Det meget milde lys fjerner derfor hår på ømme steder som områder med tynd hud, uden at du skal påregne smerte.

Vi anbefaler en serie på 6-8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

SHR teknologien sætter ikke grænser for hvem, der kan få behandling. Normale IPL og Diode lasere kan ikke behandle solbrændt eller mørk hud, men med SHR behandler vi alle.

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end klassisk laserbehandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed i forløbet hos os.

Behandlingen er stort set bivirkningsfri.

Barbering af det område, som ønskes behandlet, skal foretages hjemme tidligst dagen inden behandling. Sker dette ikke, opkræves gebyr for udførelse af dette.

bottom of page